FÄRGER

boje-01.jpg

MICROCEMENT FÄRGER

Vi har 40 olika färger att erbjuda som standard, om någon annan färg önskas så kan vi säkert  blanda just din favoritfärg. Bara hör av dig så hjälper vi dig mer än gärna.
Vårt  material bör upplevas på riktigt, den totala känslan av Topciments microcement går tyvärr inte att förmedla på bild. Besök gärna något av våra showroom i Stockholm eller utanför Lund, kontakta oss eller någon partner för visning. Flera av våra partners har referensprojekt eller större bitar som brukar räcka bra för att få en bild av materialet. Med något av ovanstående kommer ni kunna få en bättre bild av den exklusiva känslan i materialet. Vi skickar ej små provbitar till privatpersoner då det som nämnts ovan inte ger någon riktig bild av materialet. Är du arkitekt skickar vi gärna lite större prover (minimum 30x30cm) tillsammans med en färgkarta. 

VILKEN YTFINISH PASSAR DIG?

Det finns flera olika texturer och tätskikt som ger varje färg ytterligare variation efter tycke och smak. De olika texturerna kan du läsa mer om under “Vad är microcement”

Eftersom microcement är ett poröst material måste porerna tätas, detta för att skydda materialet mot smuts och fläckar. För att täta microcementen använder man en “sealer” (tätskikt), denna kan fås med olika “finishes”.

Det finns 4 olika finishes att välja mellan:

Supermatt: (Glans 5)
Den mattaste finishen vi stött på under våra tester, mycket naturligt utseende vilket drar ner färgtonen lätt.

Matt: (Glans 7)

En matt finishen ger ett mycket naturligt utseende vilket drar ner färgtonen lätt.

Satin: (Glans 40)

Med satin får du ett mellanting av “matt” och “blank”.

Blank
: (Glans 70)
Förstärker färgen med sin glans, passar ofta bra på metallicfärgerna.

CLASSIC METALL (OXIDERANDE)

Arcocem Metall är en metallicfärg som är gjord av fina metallpartiklar. Med denna kan man uppnå naturliga och åldrade rosteffekter i finishen. Vid appliceringen bestämmer ni mängden rost. När ni är nöjda med effekten så tätas materialet och oxideringen upphör. Med denna färgen får rummet verkligen en look som får folk att häpna. Färgerna måste upplevas live för att kunna göra sig rättvisa.

Classic metall finns i följande:

ELITE METALL (EJ OXIDERANDE)

Vi har även metallicfärger som inte oxiderar (rostar). Precis som de oxiderande färgerna innehåller färgerna metalliska pigment och ni får nu det exklusiv metallic look utan rost.

Elite metall finns i följande:

ELITE METALL GLITTER

Vi har även metallfärger som inte oxiderar (rostar). Precis som de oxiderande färgerna innehåller färgerna metalliska pigment  och ni får nu det exklusiva metallutseendet med skimrande glitter i färgen.

Elite metall Glitter finns i följande:

ÖVRIG INFORMATION OM FÄRGER OCH SEALERS

KOMMER FÄRGERNA BLEKNA MED TIDEN?
Nej, våra pigment bleknar inte vare sig om de används inomhus eller utomhus
logo-aktivcement-gray.png
Aktiv cement syd AB
559370-1666
Anders Pålssons väg 23 B
Klågerup, Sverige
info@aktivcement.se

Hitta inspiration på våra sociala medier

Följ oss:

AktivCement SE
© 2022 | Aktiv cement syd AB
All Rights Reserved.

Designed by: